Affiliate geld verdienen met een website

Het is altijd handig om een extra zakcentje te hebben in lastige tijden. Voor online geld verdienen kunt u verschillende dingen doen. Zo kunt u geld verdienen met behulp van een affiliate marketing webshop. Wilt u dat graag, neem dit artikel dan door.

Zou u met behulp van zo een script een affiliate winkel willen beginnen? U kunt meer informatie vinden op Maak een eigen affiliate website. Over het downloaden van een PHP script hiervoor kan ook via dat artikel meer informatie worden ingewonnen. Via de beheeromgeving kunt u gemakkelijk uw website aanpassen en extra XML feeds toevoegen.

Feeds zullen dagelijks ingeladen worden. Hierdoor heeft u dagelijks een actueel aanbod binnen uw webwinkel. Via een affiliate link kan een bezoeker zo bij de website van de verkoper komen.

Op het moment dat een sale wordt gedaan die via uw website verloopt, verdient u een affiliate commissie. U kunt met behulp van een affiliatenetwerk u aanmelden bij de verschillende aanbieders. Via Tradedoubler kunt u zich bijvoorbeeld aanmelden bij verschillende adverteerders. De hoogte van de commissie verschilt per campagne, maar dat is per affiliate netwerk in te zien.